leverantörer

Nedan kan du läsa mer om vad för reservdelar och tillbehör

Sök bildelar

Våra leverantörer av reservdelar och biltillbehör

Vi på M.A Sweden AB är anslutna till BDS, en kedja som erbjuder bildelsprodukter av högsta kvalitet från välkända bilmärken. Samtliga reservdelar ligger givetvis i linje med biltillverkarnas krav. Vi har ett stort och omfattande sortiment av reservdelar och biltillbehör som exempelvis spolarvätska, motorolja och torkarblad. Oavsett bilmärke eller modell kan vi hjälpa dig som bilägare att få tag på de reservdelar och tillbehör som du söker.

Sök bildelar

Atoy

Vi säljer reservdelar till alla bilmärken, både till företag och privatpersoner, Med Atoy som vår huvudleverantör. Det vi inte har lagerfört får vi oftast hem inom ett dygn. Besök Autobas BDS för att se komplett sortiment eller söka reservdelar och beställa delar till din bil.

Prinova

Vi är även återförsäljare för Prinova som tillhandahåller reservdelar till släpvagnar, hästtransporter, husvagnar och trailers. Du kan söka reservdelar via Prinova.se och du kan se våra lagerförda artiklar här.

Reservdelar till nya och äldre amerikanska bilar

För att säkerställa tillgången på reservdelar samt erbjuda hög kvalitet till bättre priser samarbetar vi även med Kgk, Abr, Galwin och danska Triscan.

Verktyg, specialverktyg och verkstadsutrustning

Nedan ser du leverantörerna vi har för att kunna tillhandahålla verktyg och verkstadsutrustning.

Reservdelskataloger

Nedan finner du länkar till olika reservdelskataloger som kan vara bra att titta på för mer information om reservdelar till olika bilmodeller. Bra för dig som även vill djupdyka i sökandet. 

Volvo

sidan Genuine Classic Parts har teknisk information om Volvo från 1944 och framåt.

Partsouq

Sidan Part Souq har omfattande teknisk information om flera märken som exempelvis Bmw, Chrysler, Dodge, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Jeep, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen och Volvo.

Peugeot

Sidan SSG Asia erbjuder omfattande teknisk information om Peugeots bilmodeller.

Partslink24

Sidan Partslink24 har omfattande teknisk information om flera bilmärken som Volvo, Polestar, Mercedes, Skoda, Renault, Skoda, Seat, VW, och BMW.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

E-post: info@bdsgrossisten.com

 

Telefon: 026-124 122

 

Adress: Bomhusvägen 55, 804 29 Gävle

Hitta hit

Bildelar & reservdelar - BDS M.A Sweden AB

Produktsortiment

Vi har ett brett utbud av reservdelar och biltillbehör från olika leverantörer. Söker du reservdelar till en viss bilmodell eller behöver du hjälp med det du söker kan du vända dig till oss.

Företagsbil för utkörning - BDS M.A Sweden AB

För våra företagskunder

Söker du som bilverkstadsinnehavare en leverantör av reservdelar? Vi levererar reservdelar och tillbehör till billverkstäder dagligen för att bespara verkstadspersonal tid.

Om oss - M.A Sweden AB

Information om oss

Vi har valt att arbeta med högkvalitativa produkter och reservdelar från de största producenterna. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi hittar det du behöver.