Olja & vätskor - M.A Sweden AB

Hos oss hittar du diverse vätskor och oljor för att se till att bilen fungerar som det ska

Sök bildelar

Hitta samtliga oljor hos oss på M.A Sweden AB

Vi på M.A Sweden AB kan med vårt breda nätverk av leverantörer erbjuda ett brett sortiment av oljor och vätskor för olika syften. Vi har ett stort och omfattande sortiment av biltillbehör som exempelvis spolarvätska, motorolja och bromsvätska. Oavsett bilmärke eller modell kan vi hjälpa dig som bilägare att få tag på de oljor och vätskor som du är i behov av.

Sök oljor och vätskor

Vi har ett brett utbud av oljor och vätskor

Motorolja - M.A Sweden AB i Gävle

För att hålla motorn smord och i gott skick är det av allra högsta skick att du använder motorolja som är av högsta kvalitet. Vi har motorolja från världens ledande tillverkare och kan hjälpa dig få tag på den motoroljan som passar din bilmodell.

Bromsvätska - M.A. Sweden AB

För god bromsverkan är det viktigt att byta ut bromsvätskan och lufta bromssystemet enligt biltillverkarens angivna intervaller. I vår butik finner du ett brett utbud av bromsvätskor av olika sorter som exempelvis DOT3, DOT4, DOT5 och DOT5,1.

Glykol - M.A Sweden AB i Gävle

Med jämna intervaller enligt biltillverkaren behöver du byta ut glykolen, mer känd som kylarvätska. Detta är för att se till att motorn inte överhettar och skär ihop samt att tillsatserna som finns i glykolen bryts ner över tid och till slut utsätter motordelarna för korrosion.

Spolarvätska - M.A Sweden AB i Gävle

En av de viktiga förutsättningarna för att köra säkert på vägen är att ha gott om spolarvätska, speciellt i vårt regniga och snöiga klimat där vindrutan smutsas ner snabbt. Då hjälper inte enbart vindrutetorkare utan även spolarvätska behövs.

Styrservo - M.A Sweden AB i Gävle

En viktig del av en bekväm körning är att du enkelt kan styra bilen utan att behöva ta i för att vrida ratten, speciellt vid parkering. Detta möjliggörs med styrservovätska som underlättar styrningen avsevärt för dig som bilförare.

Växellådsolja - M.A Sweden AB

Växellådsolja har ett flertal viktiga funktioner. Dels smörjer den växellådans rörliga delar som kommer i kontakt med varandra, dels avlägsnar den smuts och partiklar men bidrar även till att kyla ner växellådan.

Våra varumärken

Vi säljer reservdelar och biltillbehör från ett flertal tillverkare. Nedan ser du ett urval av dem.

tillverkare loggor