Bilvårdsprodukter - M.A Sweden AB

Håll bilens interiör och exteriör i toppskick med våra bilvårdsprodukter!

Sök bilvårdsprodukter

Med våra produkter ser du till att din bil alltid är fräsch och ren

Är bilen smutsig efter att ha körts dagligen, i ur och skur och med massa last och passagerare? Ingenting går upp mot att kliva in i en bil som just har tvättats, rengjorts och polerats på nytt. Med vårt breda sortiment av högkvalitativa och effektiva bilvårdsprodukter är nybilskänslan helt plötsligt tillbaka.

Sök bilvårdsprodukter

Vi har ett brett utbud av produkter för bilvård

Polerad bil - M.A Sweden i Gävle

Är det dags att ta tag i poleringen så att bilens lyster återställs? Vi har ett brett utbud av poleringsmedel, vax och andra rekondprodukter som definitivt kommer lyfta din bil.

Schampo - M.A Sweden AB i Gävle

För en ordentlig rengöring krävs givetvis en schampo som tar bort smuts, fett och andra föroreningar, samtidigt som den är skonsam mot billacken.

Rengöringsmedel åt sådan interiör - M.A. Sweden AB

Känns interiören smutsig och behöver fräschas upp? Rengör plast, gummi och andra detaljer i interiören med våra rengöringsmedel, så att bilen återigen känns fräsch att åka i.

Avfettning - M.A Sweden AB i Gävle

För grövre och svårborttagen smuts ska du använda avfettningsmedel, vilken typ som ska användas beror på vilken typ av smuts bilen har utsatts för. En mild alkalisk avfettning är effektiv mot lösningsmedel och fet smuts, medan kallavfettning löser upp tjära från asfalt och bromsdamm.

Fälgrengöring - M.A Sweden AB i Gävle

Fälgarna är särskilt utsatta för smuts då smuts från marken och bromsdamm hamnar på fälgarna. Vi har ett brett utbud av fälgrengöring som effektivt rengör fälgarna och avlägsnar svårborttagen smuts såsom sot, salter, oxider och bromsdamm.

Verktyg för bilvård - M.A Sweden AB

Letar du efter en polermaskin inför din polering eller våtslippapper för karosseriarbetet du har tänkt utföra? Oavsett vad det är för verktyg och tillbehör du söker för att du ska lyckas med din bilvård kan du vända dig till oss. Här hittar du definitivt det du söker efter.

Våra varumärken

Vi säljer reservdelar och biltillbehör från ett flertal tillverkare. Nedan ser du ett urval av dem.

tillverkare loggor