Bli Företagskund hos oss

Vi erbjuder kostnadsfri utkörning för bilverkstäder.

Ansök om att bli företagskund

Vi levererar reservdelar till företagskunder

Söker du som bilverkstadsinnehavare en leverantör av reservdelar? Vi levererar reservdelar och tillbehör till billverkstäder dagligen för att bespara verkstadspersonalens tid så att de kan ägna sin tid åt viktigare saker, som exempelvis att reparera en annan bil under tiden reservdelarna är på väg.

Vårt körschema

För verkstäder erbjuder vi kostnadsfri utkörning inom Gävle på morgonen alla dagar i veckan. Sandviken på förmiddagen måndag och tisdag samt torsdag och fredag.

Uppland på onsdagar.

Ansök om att bli företagskund

Vill du bli upplagd som kund och kunna beställa delar online via autobas kontakta oss på info@bdsgrossisten.com för att få inloggningsuppgifter. Inga förpliktelser eller kostnader tillkommer.

Hyresverktyg

Verktyg att hyra för 250:- + moms. Organisationsnummer och faktureringsadress krävs eller depositionsavgift. Veckohyra tillämpas, verktyg som inte lämnats tillbaka efter 30 dagar faktureras verktygets fulla kostnad. Klicka på bilderna nedan för att läsa informationen om verktygen i detalj.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

E-post: info@bdsgrossisten.com

 

Telefon: 026-124 122

 

Adress: Bomhusvägen 55, 804 29 Gävle

Hitta hit

Bildelar & reservdelar - BDS M.A Sweden AB

Våra produkter

Vi har ett brett utbud av reservdelar och biltillbehör från olika leverantörer. Söker du reservdelar till en viss bilmodell eller behöver du hjälp med det du söker kan du vända dig till oss.

Företagsbil för utkörning - BDS M.A Sweden AB

Företagskunder

Söker du som bilverkstadsinnehavare en leverantör av reservdelar? Vi levererar reservdelar och tillbehör till billverkstäder dagligen för att bespara verkstadspersonal tid.

Om oss - M.A Sweden AB

Om oss

Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter och reservdelar från de ledande tillverkarna. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi hittar det du behöver.